Isah opptrådte i en fullsatt opera søndag kveld. Foto: Sarah Nordby Skipar

Isah fylte operaen

Artisten fra Stavanger holdt sin største konsert noensinne søndag kveld, med to utsolgte show på operaen.
Mandag, 15 januar, 2024 - 09:57

Isah (24) fylte operaen to ganger med det managementet beskriver som hans «desidert største konsert noensinne» søndag kveld. Showet tok publikum gjennom artistens epoker.

I forkant av kveldens opptreden, ble fansen lovet et ekstremt lysshow med både musikk, gjester og overraskelser. Emma Steinbakken, Dutty Dior og Cherrie delte blant annet scenen med Isah underveis i showet.

– En helt annen opplevelse

Mari Riis (21) fra Stavanger er en av dem som var på konserten. Hun forteller at hun har hørt på Isah siden han begynte med musikk, noe det er flere grunner til: 

– Han kommer jo fra samme sted som oss, så da kan vi synge på vår egen dialekt, sier hun og ler. 


Charlotte Bjørsvik (f. v.) og Mari Riis skaffet seg billetter til konserten med én gang de ble lagt ut for salg. Foto: Sarah Nordby Skipar

– Også har musikken hans litt “dansevibes”, samtidig som den er rolig. 

Riis forteller videre at hun synes showet var veldig bra, og nøler ikke et sekund når hun får spørsmålet om hun ville anbefalt det videre. 

– Absolutt, absolutt. Det var kult at det var på operaen. Det blir en helt egen opplevelse. Jeg tror ikke det har blitt spilt sånn type musikk her før.

– Det var ekstra spesielt, sier hun. 

Til tross for at Isah fremførte noen splitter nye sanger, var det likevel én låt som utmerket seg i Riis’ ører:

– Jeg synes alltid “Hallo” er en vibe, avslutter hun. 

Stor produksjon

Minab Zerazion er daglig leder i plateselskapet til Isah, SDKT Entertainment. Han forteller at det ligger en stor produksjon bak konserten. 

– Vi har forberedt showet i tre-fire måneder i forveien. Alt fra design, til merch, til hvilken fargekombinasjon som skal gå gjennom alt og til å finne riktig outfits på scenen, sier han. 


Minab Zerazion er daglig leder i plateselskapet som jobber med Isah, SDKT Entertainment. Foto: Sarah Nordby Skipar

Hvorfor Isah og managmentet har valgt operaen, er det spesielt én grunn til, ifølge Zerazion:

– Operaen er ganske stor og tradisjonell i utgangspunktet. Har man fylt operaen, kan man legge mye mer ned i selve showet og vise hele reportoaret hans. Det er ikke bare konsertopplevelsen du får, men en musikalsk opplevelse i tillegg.

Ville gi folk et “ekstremt show”

Zerazion forteller at de har lagt vekt på å få vise frem hva Isah er kapabel til, med et stort fokus på det kreative.

– Vi ville vise spekteret for hvor langt han kan strekke seg og hvor langt han kan gå. Så håper vi at folk sitter igjen med en “good feeling”. Vi har håpet på å gi folk et ekstremt show som ingen vil glemme, sier han og refererer til valget av konsertarena. 


Isah spilte både gamle og nye sanger på søndagens konsert i operaen. Foto: Sarah Nordby Skipar

– Det er litt “once in a lifetime”, sier han og smiler. 

Zerazion røper at Isah har hatt mange forskjellige tanker i forkant av konsertene. 

– Men hovedfokuset hans har vært å gi publikum det de kom for. Han har ikke vært veldig nervøs, men spent. 

Isah slo gjennom med låten «Hallo» i 2019, sammen med rapper Dutty Dior. Låten ble liggende på VG-lista i 38 uker. På P3 Gull samme år, fikk han også prisene for årets låt og årets nykommer.

Han har dessuten deltatt i TV-programmet «Hver gang vi møtes», hvor han lagde en ny versjon av Bjørn Eidsvågs «Alt du vil ha», sammen med Maria Mena. Låten har nå over 14 millioner streams på Spotify. 

Emneord: