England-treneren mener Gerrards takling var fair

Norges supportere gikk fra å juble for Steven Gerrard til pipe han av banen etter taklingen på Tom Høgli.
Onsdag, 30 mai, 2012 - 09:52


England-kaptein Steven Gerrard er en populær mann i Norge på grunn av hans legendestatus i Liverpool, men lørdag kveld falt populariteten hans – i hvert fall for en stund – under treningskampen på Ullevaal stadion.

- Skjønner reaksjonene

I det 37. minutt av kampen taklet han Tom Høgli med knottene først. Sistnevnte ble liggende nede med enorme smerter og måtte bli fraktet til sykehus. Gerrard, som ikke fikk kort etter taklingen, ble tatt av banen pausen, men dette skal vist nok ikke være på grunn av taklingen. Kapteinen nektet å prate med pressen etter kampslutt, men den sylferske England-treneren Roy Hodgsen var imidlertid mer pratesalig.

- Jeg syntes det så ut som en fair takling. Gerrard mener selvfølgelig ikke å skade motspilleren. Men jeg kan jo skjønne reaksjonene i og med at det er en treningskamp, sier Roy Hodgson.

England-kaptein Steven Gerrard ledet laget til seier mot Norge i treningskampen lørdag kveld. Foto: Lars Bryne

Avvikende Drillo

Resultatene fra sykehuset viser at Høgli heldigvis ikke har brukket ankelen. Norges landslagssjef Egil Drillo Olsen var noe avvikende da han fikk spørsmål om taklingen på pressekonferansen etter 1-0-tapet.

- Jeg så ikke taklingen ordentlig, men han (Gerrard) kom litt sent. Jeg er ingen dommer, påpeker Drillo.

Tags: