Full stopp i trikketrafikken

Mange kjørte en kranbil ned kjøreledningene til trikken. Trikkestoppene mellom Birkelunden og Storo var stengt i mange timer etterpå.
Mandag, 17 oktober, 2016 - 15:16

I 14-tiden mandag kjørte en kranbil ned kjøreledningen til trikken på Birkelunden. Ledningene lå på bakken fra Birkelunden og to kvartaler oppover Toftes gate. Hele Toftes gate og opp til Ring 2 ble sperret av, og flere brannmenn og politi var på stedet. Trikkene går nå som normalt igjen, tirsdag morgen. 

Brannmannskapet trodde ikke trikken vil gå igjen før tidligst mandag kveld, men sa også at dette avhenger av at festene til kjøreledningene holder seg på veggen. Om disse hadde røket måtte vi forventet oss en lenger stopp i trikketrafikken i dette området. 


Politi og brannmannskap er på stedet. FOTO: Julie Anda Hovland