REGJERNEDE SERIEMESTER: Leicester gjorde stor suksess i Premier Leauge i fjor. Nå leder de gruppen sin i Champions Leauge. Foto: JPAG/Flickr

Løvene på jakt i revenes hi

Fjorårets seriemester og sensasjonslag Leicester, sliter tungt i årets Premier League, men i Champions League er de hittil er ubeseiret. I kveld tar de imot ustoppelige FC København for toppoppgjør i gruppe G.
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 13:48

Ståle Solbakkens menn har ikke tapt en fotballkamp siden 22 mai, og medvinden i København ser aldri ut til å avta. Laget leder den danske superligaen klart, og har fått en god start i gruppespillet i Champions League. En knallsterk 4-0 seier hjemme mot Club Brügge, og 1-1 i den vanskelige bortekampen mot Porto er fasit etter to spilte kamper.

De regjerende Premier League- serimesterene fra Leicester har ikke klart å følge opp den enorme bragden fra forrige sesong. Laget virker akterutseilt i den hjemlige ligaen, med kun åtte poeng etter åtte serierunder. I Champions League er derimot situasjonen langt lysere for “the Foxes”. Laget leder gruppe G etter to seire i de første to kampene. Det er med andre ord duket for et svært interessant oppgjør på King Power Stadium i kveld.

Sannsynlige lagoppstillinger:

LEICESTER: Schmeichel; Simpson, Morgan, Huth, Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton; Slimani, Vardy

FC KØBENHAVN: Olsen; Ankersen, Jørgensen, Johansson, Augustinsson; Verbič, Delaney, Kvist, Toutouh; Santander, Cornelius