Positiv: - Jeg har stor tro på at vi kan få til gode ting sammen, sier Skullerud til godset.no. Foto: Magne Jordan Nilsen, Godset Media.

Skullerud er Strømsgodsets nye trener

Tor Ole Skullerud har signert kontrakt med Strømsgodset, og tiltrådte som trener i går.
Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 15:08

Strømsgodset kunngjorde nyheten på sin egen hjemmeside tirsdag formiddag. Forrige uke kom nyheten at Bjørn Petter Ingebretsen måtte gi seg som hovedtrener av helsemessige årsaker. Da tok sportssjef Jostein Flo kontakt med Skullerud. Etter flere dager med samtaler ble kontrakten skrevet under på SIF-huset i formiddag. Den erklærer at Tor Ole Skullerud er klubbens hovedtrener ut 2018.

- Strømsgodset er en fantastisk fotballklubb og Marienlyst er en arena som jeg alltid har hatt stor glede av å komme til - både som trener og tilskuer, sier Tor Ole Skullerud til godset.no.

Skulleruds første kamp som fotballagets trener blir førstkommende søndag mot Sogndal.

- Passer Godsets profil

Jostein Flo er veldig fornøyd med avtalen, og ser frem til et langsiktig samarbeid med Skullerud.

- Tor Ole har klare tanker om hvordan han skal gjøre laget bedre på kort og lang sikt, og hans fotballfilosofi og spillestil samsvarer veldig med hvordan vi ønsker at Godset skal fremstå. I Molde ledet han et angrepsvillig lag som spilte hurtig i lengderetningen med masse bevegelser, og det var rett og slett en fryd å se på i gullsesongen. Jeg er trygg på at Strømsgodset blir et lag som begeistrer under Tor Oles ledelse, forteller Jostein Flo til godset.no.

Skullerud har tidligere vært trener for Molde Fotbalklubb og ledet klubben til dobbelseier i 2014-sesongen.

- Åpenbart valg

TV2s fotballekspert Jesper Mathisen er positiv til lagets nye trener, og tror Strømsgodset med Skullerud i spissen kan bli å regne med i neste sesong.

- Det er ikke så veldig mange gode kandidater som har vært ledige for Strømsgodset. Nå måtte de ta et veivalg. De har hatt en veldig skuffende sesong, og det har vært mye surr. Nå får de Tor Ole som er en fantastisk person, en flink fotballtrener og en som er ekstremt flink til å bygge klubb. Han er en meget, meget spennende signering for Strømsgodset, sier Mathisen til TV2.

Strømsgodset har ikke vunnet på 11 kamper i Tippeligaen, og ligger foreløpig på 8. plass på tabellen. Klubben skal møte Kongsvinger på hjemmebane i semifinale i Cupen 27. oktober.