Politiet måtte rydde opp i hele fire slåsskamper i Bergen sentrum natt til onsdag. Foto: Svenn Sivertssen/Flickr

Travel natt for politiet i Distrikts-Norge

En rekke uheldige hendelser rundt om i landet gjorde at politiet fikk det travelt natt til onsdag. Det meldes om bråk, slåssing og bilulykker.
Onsdag, 19 oktober, 2016 - 13:06

Bergens Tidene skriver om at nattelivet eksploderte rundt klokken tre i natt, og at det i løpet av 42 minutter oppstod fire ulike slåsskamper.

- Plutselig tok det av med slåssing, sier operasjonsleder i Bergen Politi, Kjersti Eide til BT. Hun forteller videre at det er uvanlig med så mange ordensforstyrrelser natt til onsdag.

Tanksproblemer i Stjørdalen

En trekkvogn som fraktet en amerikansk stridsvogn fikk motorhaveri på E14 i retning Sverige rundt midnatt. Dette førte til at en millitærkolonne ble stående å sprerre veien, skriver Adresseavisen. Løsningen ble å kjøre stridsvognen av trekkvognen, og kjøre denne til Værnes. Veiene åpnet igjen rundt kl. 01.00.

Nattestøy i Trømsø


Klager om støy fra naboer gjorde at politiet rykket ut til tre ulike addresser i Tromsø i natt. FOTO: Bjørn Egil Johansen/Flickr

Også i Tromsø melder politet om uroligheter i natt. I en Twitter-melding skriver politiet at de har vært på tre ulike addresser for å dempe støy som forstyrret naboer. Et av disse stedene var på Finnsnes.

- Etter melding om husbråk, har vi vært på en adresse og meglet mellom to berusede parter. Vi kom til enighet, og det ble rolig, melder Troms politidistrikt på Twitter.

Utforkjøring i Sirdalen

Rogaland politidistrikt melder om en rolig natt på Twitter. Til tross for dette, kan politiet fortelle om travle morgentimer. En bil har kjørt utfor veien i Sirdalen.

- En person fraktet med helikopter til SUS, med kuttskader i hodet. Tre personer totalt i bilen. To tilsett lege, uskadde. Uviss årsak til uhell, melder Rogaland politidistrikt på Twitter.

Paintball-drama i Vestfold

Sent tirsdag kveld fikk politiet flere meldinger om at flere hus var skutt på med paintball, skriver Tønsbergs Blad.

- Skytingen skal ha foregått fra et kjøretøy, opplyser Vestfold-politiet til TB.

Det opplyses også at skytingen skal ha foregått i området Helgerød/Hasle/Lahelle på flere adresser.

Sandefjord-politiet melder om flere lignende hendelser i helgen, og vil etterforske saken.