Lucas Moura fikset ett poeng for PSG i gårsdagens storoppgjør på Emirates i London. Foto: Mathieu Genet, psgmag.net / Flickr

Sen scoring sikret PSG-poeng

PSG beholdt ledelsen i gruppe A i Champions League etter 2-2 mot Arsenal.
Torsdag, 24 november, 2016 - 11:33

Gårdsdagens storoppgjør mellom Arsenal og Paris Saint-Germain i Champions League på Emirates Stadium i London endte 2-2.

Édison Cavani sendte franskmennene i ledelsen, før Olivier Giroud utlignet i det 45. minutt. Et selvmål av Marco Verratti ga Arsenal 2-1, men Lucas Moura reddet uavgjort for PSG med en scoring i det 77. minutt.

Uavgjortresultatet gjør at lagene begge står med elleve poeng foran den siste kampen i gruppespillet, men PSG holder førsteplassen på innbyrdes oppgjør.

Begge lag er allerede kvalifiserte for videre spill.

Andre lag som også har sikret seg en plass i neste runde er storlagene FC Barcelona, Manchester City, Borussia Dortmund, Real Madrid, Atlético Madrid og Bayern München.

Også forrige sesongs Premier League-vinner, Leicester City, er med til åttendedelsfinalen.