PÅ VEI: Snøfall ventes på store deler av Østlandet til helgen. Foto: Carlos Bryant / Flickr

Snart begynner skisesongen

Skisesongen er rett rundt hjørnet. Torsdag morgen ble dette markert av Skiforeningen.
Torsdag, 3 november, 2016 - 12:10

I Oslomarka la snøen seg tirsdag og natt til onsdag. Til helgen kan vi også forvente oss snø i de mer lavtliggende områdene i Oslo. For å markere at skisesongen snart sparkes i gang, la Skiforeningen torsdag morgen snø i Oslo sentrum. Storm-meteorolog, Beathe Tveita forteller til TV2 at befolkningen i hovedstaden kan forvente å våkne opp til snø fredag morgen. 

Løypesjef, Hege Blichfeldt Sheriff, har fortalt til Nettavisen at så fort rundt 5 centimeter snø har lagt seg, begynner de å preppe på jevnt og tørt underlag. Og når det da legger seg enda mer snø, kan de begynne å sette spor og lage løyper. 

 

Emneord: