Donald Trump er blitt innsatt som USAs 45. president. Foto: Gage Skidmore

Unge er skeptiske til Trump

Donald Trump har blitt innsatt som ny president, og de unge er fortsatt skeptiske til Trump i presidentrollen.
Mandag, 23 januar, 2017 - 12:28

Fredag 20. januar 2017 kom dagen da Donald Trump ble innsatt som ny president for USA. Nå skal han styre et av verdens mektigste land, og lover store endringer.  

Det har tidligere vært sterke meninger om Donald Trump som president. Men hva mener folk nå som Trump faktisk er blitt president?

Skremmende


Cathrine Pettersen (29) synes det er skremmende at dagen der Trump er blitt president har kommet. Foto: Julie Anda Hovland

Cathrine Pettersen (29) sier at hun synes det er litt skremmende at Trump nå er blitt president.

– Vi har jo hatt god tid til å forbrede oss på dette, men det er fortsatt ganske skremmende, sier Pettersen.

Hun forteller også at hun har ganske negative tanker rundt Trump som president, men at hun er spent på å se hva som vil skje.

– Vi får håpe på det beste, avslutter hun.

21 år gamle Lise Larsen er enig med Pettersen i at det er litt skremmende nå som Trump faktisk er innsatt som president. Larsen forteller også at hun synes det hele er litt uvirkelig og rart.

– Det er vanskelig å så hva slags president Donald Trump vil bli, forteller hun.

– Jeg likte jo Obama bedre, men det amerikanske folket har jo stemt frem Donald Trump så de ønsket vel en endring, fortsetter Larsen.

Veldig uforutsigbar


Jonas Fjeld (24) Er spent på hva som kommer til å skje. Foto: Julie Anda Hovland

– Jeg tror Trump blir en veldig uforutsigbar president, og det kan jo var litt skummelt. I tillegg har han null politisk erfaring. Jeg tror han kommer til å kjøre sitt helt eget løp, sier Jonas Fjeld (24).

Fjeld er spent på hva Trump kommer til å få gjort som president. I likhet med de andre er han enig i at det er skremmende at dagen har kommet da Trump faktisk er blitt president.

I likhet med de andre er han enig om at det er skremmende at dagen har kommet da Trump faktisk er blitt president. Samtidig er Fjeld også spent på hva han kommer til å utrette som en av verdens mektigste menn.