Klanen i møte om stadionnavn

Vålerengas nye storstue har fått navnet Intility Arena, og det har ikke gått stille forbi.
Onsdag, 18 oktober, 2017 - 16:23

Intility AS

· Norsk IT-selskap og leverandør av IT-driftstjenester

· Startet opp i 2000

· Hovedkontor i Schweigaardsgate i Oslo

Før Intility signerte avtalen med Vålerenga om å få stadionnavnet, hadde de som premiss at de ville møte talspersoner fra Klanen, supporterklubben til Vålerenga. Østerhaug sier det er høyst uvanlig at firmaer som dette inkluderer supporterne i en så stor avgjørelse.

– Spesielt Intility var bevisst på å forankre dette hos supporterne, sier han om navneskiftet.

Mye reaksjoner

Reaksjonene lot ikke vente på seg fra hverken media eller klubbens egne supportere da navnet på Vålerengas nye stadion ble lansert 9. oktober. Det har vært delte meninger og kommersiell leder i Vålerenga, Espen Østerhaug, sier at klubben hadde forventet blandet mottakelse rundt det nye navnet.

– Vi har hatt noen som har vært veldig kritiske selvfølgelig, også ser vi at det er i ferd med å roe seg litt, sier han.

– De fleste skjønner jo at vi gjør dette fordi vi mener det er riktig for den videre satsingen til klubben.

Høyere nivå

Vålerenga har vært på jakt etter et firma i over to år. De har vært rundt om i hele verden, men Østerhaug sier at de er veldig fornøyd med at de landet et Oslo-firma som har hovedkontor i klubbens egen by og område. Intility skal også være opptatt av å få klubben opp på Champions League nivå, når det gjelder det digitale. Intility har skrevet en kontrakt med Vålerenga som strekker seg over 10 år. 

Emneord: