Arrangerte NM i poker for tredje gang

Deltager Tone Damli etterlyser flere kvinner i pokermiljøet.
Tirsdag, 28 november, 2017 - 15:30

Norgesmesterskapet i poker er den eneste pokerturneringen med ekte penger i Norge, og har stor oppslutning blant pokerinteresserte i Norge. På de to forgående mesterskapene var tilsammen 7 233 unike spillere innom turneringen.

Norsk Pokerforbund samarbeider med Blodkreftforeningen og Global Poker Tours Ltd (GPTL) om turneringen. GPTL er verdens største arrangør av live pokerturneringer med rundt 42 events i året fordelt på 19 land.

Årets deltagere var blant annet Petter Kristiansen (Katastrofe), pokerlegende Thor Hansen og artist Tone Damli. Sistnevnte etterlyser flere kvinner i pokermiljøet.

Se video fra arrangementet under. 

Tim Klarpås tok hjem førsteplassen i Main Event etter et intenst finalebord 28. november.