Arsenal med flest scoringer etter kveldens kamper. Alexis Sanchez fikk selv sette in 3-0 målet. Foto: Ronnie Macdonald-flickr creative commons

Målrik affære i Premier League

19 mål på kveldens seks kamper i den 14. Premier League-runden.
Torsdag, 30 november, 2017 - 09:52

Flest mål ble scoret på Emirates Staium i London hvor Arsenal ikke var fornøyd før de hadde påført bortelaget Huddersfield fem baklengsmål. Resultatet ble dermed 5-0 ved kampslutt.

Merseyside-lagene bidro også greit til rundens målsnitt. Liverpool slo Stoke 3-0, der Mohamed Salah scoret to av målene og står nå alene som toppscorer med 12 mål.
Everton på sin side fikk frem Wayne Rooneys potensiall mot West-Ham på hjemmebane. Rooney startet kampen med en straffebom, men reddet det hele inn med å score hat-trick på den tidligere Manchester City keeperen.

Slite seier

Tabelleder Manchester City holdt på å rote bort to av poengene på hjemmebane mot Southamton, men Raheem Sterling fant nettmaskene på overtid av andre omgang. Noe som gjør at City fremdeles holder luka på 8 poeng foran byrival Manchester United.

– For å være ærlig trodde jeg det var over. De forsvarte seg i 90 minutter. Raheem er en matchvinner, og jeg er så glad på hans vegne. Han er spesiell, og det er en fantastisk scoring. Det er mer enn viktig, det er vakkert! oppsummerte City-manager Pep Guardiola etter kampslutt

Resultatene fra onsdagens kamper:

Arsenal – Huddersfield 5–0 (1–0)
Mål: 1–0 Alexandre Lacazette (3), 2–0 Olivier Giroud (68), 3–0 Alexis Sánchez (69), 4–0 Mesut Özil (72), 5–0 Giroud (87).

Bournemouth – Burnley 1–2 (0–1)
Mål: 0–1 Chris Wood (37), 0–2 Robbie Brady (66), 1–2 Joshua King (79).

Chelsea – Swansea 1–0 (0–0)
Mål: 1–0 Antonio Rüdiger (55).

Everton – West Ham 4–0 (2–0)
Mål: 1–0 Wayne Rooney (18), 2–0 Rooney (28), 3–0 Rooney (66), 4–0 Ashley Williams (78).

Manchester City – Southampton 2–1 (0–0)
Mål: 1–0 Virgil van Dijk (selvmål 47), 1–1 Oriol Romeu (75), 2–1 Raheem Sterling (90).

Stoke – Liverpool 0–3 (0–1)
Mål: 0–1 Sadio Mané (17), 0–2 Mohamed Salah (77), 0–3 Salah (83).