Fra venstre: Kokk Osman Karademir og daglig leder Necatin Ugur forteller om fornøyde kunder og god pizza.

God start for nyåpnet resturant på Bryn

Milano Restaurant og Pizzeria har bare vært åpent i tre måneder, men eierne har allerede planer om å utvide uteserveringsområdet.
Onsdag, 17 oktober, 2018 - 10:30

Den nye pizzarestauranten åpnet i juli, og har allerede kommet godt i gang i rundkjøringen på Bryn. 

Nå går alle veiene til Milano, i stedet for Roma. Beliggenheten er helt super, her er det mange som får øye på restauranten. Det har gått veldig bra å åpne her, vi har fått mange faste kunder og flere av firmaene rundt i området bestiller gjerne pizza herfra, forteller eier Amir Doski.

På Milano Restaurant serveres det både italiensk og tyrkisk mat.

– Pizzaene er selvfølgelig populære, men vi selger også mye mix grill, forteller daglig leder i Milano, Necatin Ugur. 

Lett å huske

Restauranten har fått navnet Milano, først og fremst fordi det selges pizza, men også fordi det skal være et navn som er lett å huske. 

– Dette er nok ikke den eneste restauranten som heter Milano i Norge, sier Ugur.  

Venter på skjenkebevilling

Resturanten har i tillegg planer om utvide uteserveringsområdet sitt, for å kunne betjene flere gjester om sommeren og har søkt om skjenkebevilling. 

– Vi hører at folk gjerne vil ha et glass vin eller øl til maten, så det er det vi mangler før det hele er komplett, forteller Ugur.

Planen er å få skjenkebevillingen på plass like før julebordsesongen. 


Pizzabaker Mazen sørger for luftige pizzaer. Foto: Karen Gjetrang 

Stadig flere og nye kunder

– Vi får stadig flere kunder,  og vi merker at det kommer nye folk innom. De som har vært her før kommer også igjen, forteller Doski som syns det er hyggelig at folk tar turen innom flere ganger. 

Kjøkkenet har fått en åpen løsning, som gjør det mulig å følge med på pizzaene som flyr igjennom luften, i det pizzabaker Mazen får fart på bestillingene. 

Vi fikk øye på Milano da vi tok t-banen forbi, og tenkte at vi skulle prøve ut pizzaene her, forteller, Sven-André, som besøkte restauranten sammen med Ida og Andreas.

– Det er en Milano-restaurant der vi kommer fra, så vi ville gjerne teste denne Milanoen også, ler Andreas.