Trekker inn for å unngå frosne baller

Denne uken startet årets sesong av vinterligaen for bedriftsidretten. Nå kan mosjonistene trosse kulden og spille innefotball hele vinteren. Dette koster Oslo bedriftsidrettskrets 800.000 kroner
Onsdag, 7 november, 2018 - 13:37

Det første snøfallet har allerede overrasket Oslos innbyggere, og byens vanligvis yrende småbaner står nå helt tomme. Ekebergssletta brukes vanligvis til fotball hele sommerhalvåret, mens den om vinteren gjøres om til en preparert skiløype.

Men det betyr ikke at alle som ønsker å holde seg i form gjennom de mørke månedene nødvendigvis trenger å smøre skiene. Oslo bedriftsidrettskrets er et særforbund under Norges Idrettsforbund. De siste årene har de fått leie kunstgressbaner i Manglerudhallen på vinterstid av klubb i økonomiske vansker.  

Dette betyr at fotballspillerne kan sparke seg gjennom gjennom vintermørket inne i varmen og lyset. Oslo bedriftsidrettskrets er godt fornøyd med vinterligaens bidrag til folkehelse, trivsel og integrering for Oslos befolkning. 

Denne uken hadde vinterligaen avspark i Manglerudhallen. Se videorepportasjen vår, og bli med oss og amatørene inn i varmen.   


Den flinke og heldige vinneren av vinterligaen krones med en flott pokal, i tillegg til heder og ære.