Lokaloppgjør endte med poengdeling

Lørdag møttes de gamle storhetene Frigg og Lyn til en jevnspilt kamp med høy temperatur. Oppgjøret endte med poengdeling og resultatet ble 2-2.
Torsdag, 10 oktober, 2019 - 16:11

Tredjedivisjons middelhavsfarere

Frigg hadde i forkant av oppgjøret 33 poeng, mens Lyn hadde 29.

Før det var spilt 10 minutter måtte dessverre Frigg-spiller Ulrik Ferrer ut med skade. Han ble smått sensasjonelt erstattet av 15-årige Aksel Aasheim Engesvik. Dette var også Frigg-trener Magnus Aadlands eneste bytte i kampen.

Hjemmelaget gikk opp i en tomålsledelse som holdt helt til det gjensto snaue 8 minutter. Da slo de røde og hvite tilbake med først ett mål, før de utliknet bare få minutter før sluttsignalet gikk.

Både Lyn og Frigg hadde nok håpet på å ta med seg alle tre poengene fra dette oppgjøret, nå som sesongen nærmer seg slutten. Likevel har begge lag funnet seg godt til rette på midten av tabellen i 3. divisjons avdeling 2. Frigg holder seg på 6. plass med 34 poeng, mens Lyn ligger like bak med 30.

Dommermisnøye

Misnøyen med dommertrioen var stor. Fornærmelser og uhyggelige bemerkninger rettet mot dommerne fløy om hverandre både blant publikum og spillere. Det endte til slutt med flere gule kort til begge lag.

Espen Ramiro Kallerud var kampens hoveddommer, og han fikk hjelp av linjedommerne Himmet Boyar og Aladdin Boukaddour.