Gleder seg: Magnus Kristiansen og resten av e-sport landslaget møter Spania til FIFA oppgjør. Dagen før møtes nasjonene på Ullevål stadion. Foto: NFF

Norge og Spania møtes til FIFA-dyst

Det er ikke bare fotballandslaget som skal få testet seg mot spanjoler denne uken. Fredag møter det norske e-sport-landslaget i FIFA Spania til privatlandskamp.
Torsdag, 10 oktober, 2019 - 12:32

Styrkeforholdet mellom Norge og Spania er ikke det samme på PlayStation og FIFA som på ekte. Ifølge landslagspiller Magnus Myhraug Kristiansen er spanjolene fullt mulige å slå. 

– Vi går for seier. Det er mentaliteten vi tar med inn i hver kamp, sier 17-åringen.

Til tross for god selvtillit inn mot fredag, forteller unggutten at en seier mot Spania ikke vil komme av seg selv. 

– Det er mange timer foran skjermen som har ført oss hit vi er i dag. De senere årene har det blitt mer målrettet fokus med mye analyse av kamper.  

Kombinerer landslag med skole

Kristiansen går til daglig på Bjerke Videregående Skole. Han kan fortelle oss at tiden går til lekser og Playstation.

– Det er stort sett det dagene går til, skole og FIFA. 

– Forberedelsene til fredagen har allerede startet. Jeg og de andre fra E-sport landslaget har vært samlet på Ullevål siden tidlig i dag. 

TV2 sending 17:30

Det er muligheter for å se kampen på Panorama Ullevaal Stadion. Kampstart er 19:00. Landskampen mot Spania for fotballherrene er utsolgt. Ifølge Kristiansen begynner det å bli fullt hos de også. Hvis du ønsker billetter, henvender du deg til esport@fotball.no. Ellers kan du se Martin og resten av e-sport gutta på TV2.no fra 17:30 på fredag.