Tekst og foto:
Feirer sin døde familie
På restaurant Coyo i Oslo ble det feiret Dia de los Muertos sist lørdag, en meksikansk tradisjon med sterke røtter.
Tirsdag, 5 november, 2019 - 10:23
Suppe, taco og brød er retter kjøkkensjefen Christian Ithan Garcia og hans ansatte lager for den tradisjonelle meksikanske feiringen, der de hyller sin døde familie. På kveldens meny stod også underholdning, og gjestene fikk oppleve både dansere og mariachiband.
Den hellige måned
Den hellige måned
Når solen har gått ned, samler muslimer over hele verden seg for å innta dagens første måltid sammen.
Ny utstilling: Brannen som forandret Oslo
Ny utstilling: Brannen som forandret Oslo
I år er det 400 år siden Oslo brant. En ny utstilling viser gjenoppbyggingen av byen.
Får slankesprøyter av fastlegen
Får slankesprøyter av fastlegen
Maja Cvetkovic (20) setter Wegovy-sprøyten i magen hver torsdag. Spesialist mener resept-praksisen er problematisk.
Reduserer matsvinn med gratis lunsj
Reduserer matsvinn med gratis lunsj
Matsvinnutvalget har kommet med nye forslag for å minske matsvinnet i Norge. Kirkens Bymisjonen en av dem som har igangsatt tiltak.
I trange tider fyrer nordmenn mer i peisen. Samtidig feies det færre piper enn før.