Zlatko Tripic kan være tapt for Viking. Arkivfoto: Mari Sollid Eide

Tripic på vei bort fra Viking

Viking-kaptein Zlatko Tripic er på vei til tyrkisk fotball.
Mandag, 13 januar, 2020 - 15:23

En av fjorårets store profiler i Eliteserien, Zlatko Tripic, er på vei bort fra Stavanger-klubben. En tyrkisk klubb skal ha lagt inn bud på rundt fire millioner kroner for lyngdølen. Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte nyheten.

Den tidligere Molde og Start-spilleren var en svært viktig bidragsyter for Viking som overrasket alle forrige år, da de endte på 5. plass i Eliteserien. I tillegg kronet de det hele ved å vinne Cupen, der Tripic scoret det eneste målet i finalen mot Haugesund i desember. 

– Viking ønsker ikke å selge Tripic, men vi respekterer hans ønske. Da han forlenget kontrakten sin i fjor, lovet vi ham å ikke stå i veien dersom det kom et tilbud fra utlandet som han ønsker å hoppe på, sier Vikings daglige leder Eirik W. Henningsen til Stavanger Aftenblad. 

Eurosports Eliteserie-ekspert Petter Bø Tosterud reagerte på følgende vis på Twitter mandag ettermiddag: 

Tripic scoret fem mål på 25 kamper for Viking forrige sesong.

Emneord: