De unge langrennsløperne gir alt fra start i innendørsløypa på Lørenskog. Foto: Martin Kværnes
Snømangel i Oslo:

Skirenn flyttet til hall

Langrennsporten tvinges innendørs for å få gjennomført skirenn som vanligvis ville gått ute.
Torsdag, 13 februar, 2020 - 12:56

Den milde vinteren har bydd på utfordringer for skiklubbene i Oslo som har måttet reise langt for å finne snø. KOLL IL er en av klubbene som har blitt nødt til å ty til alternative løsninger for å få gått på ski denne vinteren. I helgen ble tradisjonsrike skirennet Kollmila arrangert innendørs for første gang i historien.

Journalen var til stede under Kollmila som ble avholdt i den nye skihallen SNØ på Lørenskog. Vi besøkte også forfatter og langrennshistoriker Thor Gotaas for å høre hans tanker om den snøfattige vinteren.

 

Emneord: