GODE VENNER: Fra venstre: Emil Lyseng Olsen (11), Jonas Langedrag (11), Markus Torkehagen (11), Sondre Engesveen (11), Kristian Torkehagen (9) og Håvard Løkken Myhre (11). Foto: Sara Langedrag

Arrangerer uorganiserte treninger

Vind ILs 11-åringer har måttet avlyse mange av treningene sine. Derfor setter foreldrene deres opp egne treninger utenom det organiserte.
Mandag, 12 oktober, 2020 - 19:19

Covid-19 har satt en stopper for mye lagsport og arrangert idrett i år. Barneidretten ble kraftig påvirket og var avlyst en god stund. Da treningene til Vind IL G11 først skulle starte på igjen, var mange fortsatt engstelige og meldte seg av. Det har ført til at mange av treningene til laget har blitt avlyst. Terje Engesveen, en av de fire trenerne til laget nå idag og tidligere trener Ørjan Torkehagen, ville gjøre noe med situasjonen. Engesveen og Torkehagen er begge investert i laget da de har barn som spiller fotball. 

– Det er viktig å holde aktiviteten i gang. Vi foreldre må ta ansvar for at ungene ikke skal sitte å spille pc og playstation hele dagen, sier Ørjan Torkehagen.


ENGASJERER: Ørjan Torkehagen (til venstre) og Terje Engesveen synes at det er viktig å få barna i aktivitet. Foto: Sara Langedrag 

Lite deltakelse

Det er mange spillere på laget som melder seg av treningene. Det synes noen av de andre ungene er kjedelig og demotiverende. Ørjan Torkehagen legger til at det er viktig at det ikke blir et stort frafall av spillere.

– Vi voksne synes også det er morsomt å spille, sier Terje Engesveen.

Spiller fotball hjemme

Begge spilte fotball da de var yngre, og de synes det er morsomt at fotball er noe de deler med barna sine. De mener at andre også burde engasjere til treninger blant de unge. De to brødrene Torkehagen synes fotball er noe av det morsomte som finnes. Brødrene spiller mye fotball hjemme i hagen.

– Jeg er glad for at pappa og andre voksne stiller opp, sier Markus Torkehagen.

Emneord: