SENDESTART: På Radio Nova sine nettsider skriver de at de klør i fingrene etter å produsere radio igjen. Foto: Aurora Karoline Thommessen

Måtte utsette sendestart grunnet smittevern

Radio Nova er tilbake på luften 18. januar.
Onsdag, 13 januar, 2021 - 14:56

Radio Nova har hatt en noe lenger juleferie grunnet smittesituasjonen og de gjeldende restriksjonene. På sine nettsider kunne de i dag informere om at de planlegger å starte opp igjen førstkommende mandag. 

Lager radio hjemmefra

Radiokanalens lokaler er fortsatt stengt av hensyn til smittevern, og sendingene vil bli produsert hjemmefra.

– Vi må ta retningslinjer og restriksjoner med i betraktning, og produksjonsnivået vil følgelig ikke være like høyt som før, skriver de på sine nettsider. 

Dette gjør at kanalen vil ha færre produksjoner enn vanlig. På nettsidene skriver de at medlemmene likevel er motiverte, og at de klør i fingrene etter å lage radio igjen

– Radio Novas lokaler er fremdeles stengt og vi må fortsette å lage radio hjemmefra. Høsten viste oss at hjemmeradio kan løses på flere måter, og vi håper at så mange som mulig fortsetter å kose seg med radioproduksjon fra egen stue, skriver de. 

Frem til 18. januar vil det kun spilles musikk på kanalen.

Utsetter også inntak

Radio Nova vil gjennomføre inntak av nye medlemmer for vårsemesteret som før, men inntaket er utsatt. Søknadsfristen er 14. Februar, og de melder at det vil bli tatt inn færre nye medlemmer enn før.

Emneord: