Kampen ble spilt på nøytral grunn i București, men telles som hjemmebane for Atletico Madrid. Foto: UEFA

Giroud får drømmetreff i Mesterliga-oppgjør

(Chelsea – Atletico Madrid 1-0) Chelsea-spiller Olivier Giroud scoret på saksespark i 16-delsfinalen mot Atletico Madrid.
Onsdag, 24 februar, 2021 - 12:04

Målet kom etter 25 minutter spilt av andreomgang. Det ble i utgangspunktet annullert på grunn av mistanke om offside, men etter at ekstradommere så det igjen konkluderte de med at målet var godkjent.

– Vi spilte mot et bra lag, men vi var også målrettet. Nå må vi bare fokusere og avslutte jobben på hjemmebane, sier Giroud i et intervju med BT Sport.

Chelsea dominerte

Chelsea hadde mye ballbesittelse gjennom hele kampen, men sløste flere sjanser før målet til Giroud. Den eneste redningen i første omgang, kom fra Madrid sin keeper Jan Oblak.

Forsvaret til Atletico Madrid var skjerpet og forsvarte forsøkene fra Chelsea. Til tross for forsøk fra Luis Suarez og Thomas Lemar, klarte ikke Atletico å produsere noe på den offensive enden.

Midtbanetrøbbel for Chelsea

Midtbanespillerne Mason Mount og Jorginho fra Chelsea vil gå glipp av returoppgjøret, som vil bli spilt på deres hjemmebane i London. De pådro seg gule kort, etter å ha forsøkt å stoppe farlige situasjoner.

London-klubben har et hektisk kampskjema fremfor seg. De ligger på femte plass i Premier League, og har gått ubeseiret i åtte kamper siden Thomas Tuchel ble ansatt som ny trener.