Grorud spilte mot HamKam på Mjøndalen sin hjemmebane i siste serierunde, ettersom Grorud ikke har godkjent flomlys på egen hjemmebane. Foto: Henrik Ekaas Berge

Oscar Aga endte Grorud-karrieren som toppscorer i ligaen

Elfsborg-klare Oscar Aga gikk målløs av banen i sin siste kamp for Grorud, men hans 24 scoringer denne sesongen var nok til å trone øverst på toppscorer-lista.
Mandag, 29 november, 2021 - 22:47

Oscar Aga kom på lån til Grorud fra Stabæk i midten av 2019-sesongen, og var med på å hjelpe Oslo-klubben opp i OBOS-ligaen. Etter opprykket dro Aga på en permanent avtale til Grorud, og har scoret 39 mål på 56 kamper i løpet av de to siste sesongene.

Det har medført interesse fra større klubber, og i sommer kjøpte svenske Elfsborg 20-åringen. Avtalen var at Aga skulle fullføre sesongen i Grorud, før han tok turen over grensen. På lørdag spilte han sin siste kamp i den gule Grorud-drakta, og avsluttet sesongen som toppscorer i ligaen.