Her setter Simen Hestnes inn 3-0 mot Ullern på straffespark. Foto: Sigbjørn Lægdene Stenvaag

KFUM nekter å tape

KFUM slo Ullern 3-0, og har med det til gode å tape og slippe inn mål i år.
Lørdag, 12 februar, 2022 - 16:41

Etter to tidlige scoringer i første omgang, startet KFUM andre omgang med intensitet. Ullern prøvde flere ganger å spille seg ut bakfra, men ble møtt av et høyt press fra KFUM, som skapte flere store sjanser som følge av dette. Rundt 60. minutt kom KFUM akkurat til kort, da Johannes Nunez skøyt i stolpen.

Deretter bøy Ullern seg på flere farligheter. På ti minutter spilte bortelaget seg fint ut flere ganger, og kom til et par halvsjanser. Nærmest var de i det 75. minutt, Da Finn Jor kom alene med keeper Emil Ødegaard i KFUM-målet. Jor prøvde å runde keeperen, men fikk en dårlig berøring, og ballen gikk utenfor mål.

Ti minutter før slutt fikk KFUM straffespark, da Simen Hestnes ble klart felt på rundt ti meter. Selve straffen satte Hestnes fint i hjørnet, mens keeper slengte seg andre veien.

Det førte til at kampen endte med en kontrollert 3-0 seier for KFUM, som håper på å gjenskape et godt 2021 denne sesongen. Fjoråret endte med en knallsterk 5. plass, og tap i eliteseriekvalikk mot Jerv, som senere rykket opp til eliteserien. Hovedtrener Jørgen Isnes er fornøyd med dagens kamp.

– Jeg er fornøyd med kampen, men ser forbedringspotensiale. Ullern er et godt lag, som spiller på fine prinsipper. Vi klarer å bryte de høyt i dag mange ganger, men jeg synes vi kunne gjort mer ut av sjansene vi skaper.


Jørgen Isnes er fornøyd med å holde nullen i tre treningskamper på rad. Foto: Sigbjørn Lægdene Stenvaag

Holdt nullen i tre kamper på rad

Dette føyer seg inn i rekken av treningskamper KFUM har holdt nullen i. Tidligere denne vinteren har de møtt Skeid og Moss, noe som har endt opp med to seire, og 4-0 i målforskjell. Isnes tror dette legger utgangspunket for en god sesong.


Trener Jørgen Isnes er fornøyd med hvordan treningskampene har gått hittil. Foto: Sigbjørn Lægdene Stenvaag

– Vi holder nullen i dag, noe som er veldig fint. Vi vet at vi kommer til å møte bedre motstand enn Ullern, men når vi har holdt nullen mot Skeid, som spiller i divisjonen, så tyder det på at vi kommer til å ta mange poeng i år. 

Isnes forklarer videre at KFUM skal teste seg mot motstand på høyere nivå innover mot sesongen.

– Vi skal skaffe oss en videre referansjesjekk de neste ukene. Selv om vi ser bra ut, og har en bra energi i dag, tror jeg det er viktig. Nå skal vi først møte Raufoss på Marbella, før vi senere skal teste oss mot Strømmen og Sarpsborg 08.

Han avslutter med å fortelle at han allerede har begynt å bestemme seg for en førsteellever.

– Vi stiller en bra ellever i dag, og det er tilnærmet det laget vi tenker å starte med når sesongen starter. Vi har riktignok en del spillere ute med skade, men jeg synes troppen ser bra ut.