Kurt Zouma under oppvarming. Foto: CC BY-SA 4.0

Kurt Zouma beklager etter kattevideo

The Sun publiserte i helgen en twitter-video av stjernestopperen som mishandler katten sin.
Onsdag, 9 februar, 2022 - 13:03

Kurt Zouma får sterk kritikk etter at en video av han ble publisert på Twitter i helgen. I videoen kan man tydelig se at midtstopperen slår og sparker kattene sine samtidig som han ler og smiler.

Stjernestopperen har bemerket seg denne sesongen, og er en stor grunn til at West Ham ligger på en solid fjerde plass i Premier League. Den 27 år gamle franskmannen har tidligere spilt for Chelsea, men signerte for London-rivalen i sommeren 2021. Han fikk likevel starte gårsdagens kamp mot Watford.

Dette hadde midtstopperen å si etter at videoen gikk viralt på Twitter.

– Jeg vil beklage for handlingene mine. Det er ingen unnskyldinger for oppførselen min, noe jeg oppriktig angrer på.

– Jeg vil utdype hvor lei meg jeg er til alle som ble opprørt over videoen. Jeg vil forsikre alle om at begge kattene har det bra, og i god behold, forteller han til Sky Sports.

RSPCA svarer

– Dette er en veldig urovekkende video. Det er aldri akseptabelt å sparke eller slå et dyr for noen grunn, sier Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals i respons til videoen, ifølge Sky Sports.

– Vi er så takknemlig til alle som melder ifra om dyremishandling til oss, og vi vil forsikre folk at vi følger det alltid opp, og hvis nødvendig, etterforsker klager sendt til oss om dyrevelferd, legger de til.