Rosenborg forsterker forsvaret videre. Foto: Range B Lysaker, Senterpartiet (CC BY-ND 2.0 Flickr)

Ny spiller inn portene på Lerkendal

Kjetil Rekdal henter midtstopper fra sin tidligere klubb.
Fredag, 11 februar, 2022 - 13:19

Onsdag bekreftet fotballklubben Rosenborg på sine nettsider at de har hentet forsvarsspilleren Sam Rogers fra HamKam. Den høyreiste amerikaneren skriver under på en konrakt ut 2025-sesongen, og overgangssummen er ifølge VG på rundt seks millioner kroner.

Rogers blir dermed Kjetil Rekdals andre signering fra gamleklubben i HamKam denne sesongen. Fra før har assisenttrener Geir Frigård tatt turen fra Hamar til Trondheim. Rekdal sier til VG at han ikke har dårlig samvittighet for dette.

– Jeg vil heller snu det rundt og si at HamKam får et bra salg. Jeg har ingen dårlig samvittighet for denne overgangen i det hele tatt. Det er heller en bekreftelse på at alle involverte i HamKam har gjort en god jobb det siste halvannet året. Og de har fortsatt masse gode spillere igjen, HamKam!

HamKam velger å se de positive aspektene ved at de mister nøkkelspilleren Rogers.

– Dette er en overgang som vil gi oss økt konkurransekraft og mulighet til å forsterke troppen totalt sett. Vi er trygge på at vi både har mange nok og gode nok alternativer til å erstatte Rogers som midtstopper, sier sportsjef i HamKam Espen Olsen i en pressemelding til Eurosport.