Varunaan Nakulan (14) kollapset på fotballbanen for to uker siden, og nå gjør han comeback. Foto: Eivind Idland Hansen

Comeback på fotballbanen etter kollaps

Tidligere i sesongen falt den unge fotballspilleren Varunaan Nakulan (14) om på banen i en kamp mellom Hasle-Løren og Grei.
Torsdag, 13 oktober, 2022 - 16:44

Onsdag kveld ble endelig andreomgangen mellom Hasle-Løren G14 og Grei G14 spilt, etter at den første omgangen ble spilt for to uker siden. Årsaken til utsettelsen av andreomgangen, var at den unge fotballspilleren Varunaan Nakulan (14) fikk et kraftig astmaanfall og falt om. Gutten ble hentet i ambulanse og fraktet rett til sykehus. 

I går kveld var Varunaan endelig tilbake på foballbanen.

– Jeg starta på benken denne gangen da, men det var gøy å komme inn som innbytter og spille sammen med gutta igjen, sier Varunaan. 

Han forteller at årsaken til kollapsen var et kraftig astmaanfall. Grunnen til at dette inntraff var fordi han glemte å ta nok medisiner. Videre forteller han at han ikke husker stort av hva som skjedde, bortsett fra rett før han falt om.

– Jeg husker bare at jeg ble ganske svimmel og at alt ble helt mørkt, sier Varunaan.

Pappa til stede


Faren til Varunaan var veldig glad for å se sønnen sin frisk og rask på banen igjen. Foto: Eivind Idland Hansen. 

En annen som var på kampen og fikk oppleve dramatikken på nært hold, var faren til Varunaan, Nakulan Nadarajah (41).

– Det var veldig stressende å se Varunaan ligge på banen helt bevisstløs. Heldigvis dukket ambulansen opp veldig fort og han ble tatt med rett på sykehuset, sier faren.

Selv om det virket veldig dramatisk for Nakulan er han ikke stresset for at noe sånt skal skje med sønnen hans igjen.

– Vi fant jo veldig fort ut at det var astma som var problemet. Så lenge han husker å ta nok medisiner neste gang skal det ikke være et problem. Jeg skal i hvert fall sørge for å minne ham på det, sier han med et lite smil. 


Alexander Jigouline (20) er fotballtrener for Varunaan og var glad for at spilleren hans var tilbake. Foto: Eivind Idland Hansen. 

Trener med blandede følelser

Treneren til Varunaan, Alexander Jigouline (20), var veldig glad for å kunne benytte seg av Varunaan på banen igjen. 

– Jeg syns det var veldig gøy å se Varunaan spille igjen. Han virka også veldig klar for comeback, men jeg tenkte det var greit at han startet på benken akkurat denne kampen, sier Jigouline.

Likevel var det ikke bare glede å spore hos treneren. Hasle-Løren måtte hente opp et 2-0 resultat fra forrige gang lagene møttes. Løren-laget presterte kun å skåre ett mål, og treneren var ikke særlig fornøyd etter kampen.

– Jeg er selvfølgelig skuffet over kampen, og spesielt prestasjonen. Vi visste at vi trengte å skåre flere mål i dag, men vi fikk det bare ikke til, sier han.

 

Toppkamp

Hasle-Løren og Grei kjemper i toppen av tabellen, med Løren-laget på en andreplass og Grei på førsteplassen før gårsdagens kamp. Med 2-0 i sekken til pause, trengte Hasle-Løren en sterk prestasjon for å ta over førsteplassen.


Varunaan fikk ikke starte den første kampen sin etter kollapsen, og møtte nøye seg med å se starten av kampen fra siden. Foto: Eivind Idland Hansen. 

Varunaan, som ikke var med fra start, var i oppvarming en stund før treneren valgte å benytte seg av hans talent. Etter at Hasle-Løren hadde gått opp til en 1-0 ledelse, ble han endelig byttet inn for å prøve å få til en utligning. 


Trener Alexander Jigouline bytter inn Varunaan i comebacket etter kollapsen. Foto: Eivind Idland Hansen

Utligning ble det ikke, og resultatet endte 2-1 til Grei sammenlagt. Det betyr også at Grei beholder førsteplassen på tabellen og har kun én kamp igjen av sesongen og kan sikre seriegull med seier i den. 

 

 

 

 

Emneord: