"Ravekubene" er hjemmelaget av økonomi-/våpenutviklingsansvarlig Joar Heimonen. FOTO: Anna Isabella Lazaga Helgadóttir. 

Danset bort eksamensstresset

Dei Sjuke Hestars Studenteining inviterte til rave midt i eksamenstiden.
Tirsdag, 29 november, 2022 - 12:15

Livssynsforeningen Dei Sjuke Hestars studenteining arrangerte lørdag kveld et technorave på Betong på Chateau Neuf. Dette var deres største arrangement noensinne. 

Utfordringer

Tidligere har Journalen skrevet at foreningen håpet på å nå maksimal kapasitet på tusen personer på ravet, men av logistiske grunner ble maksimal kapasitet redusert til to hundre. Foreningen har hatt en del oppstartsvansker på grunn av pandemien og utfordringer med å finne et passende lokale. Dette har gjort det vanskelig å planlegge arrangementer og rekruttere nye medlemmer. 

– Det var en flott kveld, og vi anslår at rundt 150 personer var innom i løpet av kvelden. Vi tror vi har fått mange flere som vil være interesserte i å komme på de neste sammenkomstene våre, og vi er godt fornøyde, sier nestleder Erlend Myklebust. 


Ravedeltakerne danser til DJ Roars musikk. FOTO: Anna Isabella Lazaga Helgadóttir. 

Nestlederen forteller at det har vært en travel tid, og at det har vært mye å gjøre i forbindelse med arrangementet. 

– Det har vært mye arbeid og planlegging med arrangementet, og så har jo vi hatt eksamener å lese til også. Men vi håper at arrangementet gleder Hestene, forteller Myklebust. 

Arrangement for alle

Brødrene Torstein og Jon Sindre Rundhovde er to av deltakerne som har dukket opp på studentforeningens rave. Ingen av dem er studenter, men foreningen holder arrangementer som er åpne og gratis for alle som vil være med. 


Torstein Rundhovde er ferdig med studiene, men Dei Sjuke Hestars studenteining ønsker alle velkommen til arrangementene sine. FOTO: Anna Isabella Lazaga Helgadóttir. 

– Det var helt tilfeldig at vi fikk vite om arrangementet. Jeg ble invitert av en venn, og tok med lillebroren min, forteller Torstein. 

Han er ferdig med å studere, mens Jon SIndre går på videregående. 

– Denne foreningen er jo midt i blinken for deg, Jon Sindre, sier Torstein mens han peker på lillebrorens mobil. På baksiden av telefonen har han et “Eg elskar nynorsk”-klistremerke. Studentforeningens hellige skrifter blir alle skrevet på enten latin eller nynorsk, og ofte begge deler. 


Jon Sindre Rundhovde er ikke student ennå, men ble gjerne med på studentforeningens rave. FOTO: Anna Isabella Lazaga Helgadóttir.  

 

Emneord: