KLARE: Henrik Rachlew, som er daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen, forteller at de er og har vært klare for julebordforberedelsene en god stund.

Julebordsesongen er i gang - flere restauranter er godt forberedt

Julebordsesongen er godt i gang, og mange har gledet seg lenge til denne tiden av året. Flere restauranter forteller at de nå er i en hektisk periode.
Fredag, 25 november, 2022 - 15:35

Endelig tilbake

Etter større begrensinger de siste to årene med tanke på pandemi, forteller Henrik Rachlew, som er daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen at folk er glade for å kunne dra ut på julebord igjen.

— De inntrykkene vi har fått så langt, er at alle syntes det er koselig med ordentlige julebord etter to år med pandemi, sier Rachlew.

Han forteller at gjestene både er glade og fornøyde, og har gitt dem flere gode tilbakemeldinger.

— Dette er jo den tiden av året hvor man ofte drar ut og spiser og koser seg med venner og kollegaer, fortsetter daglig leder.

Her kan du høre hvordan Bølgen og Moi på Tjuvholmen og Big Horn Steak House på Aker Brygge har forberedt seg til juletiden.

Emneord: