Ull/Kisa kan ta med seg en positiv opplevelse etter å ha slått Skeid 3-0 fredag. Foto: Fredrik Lilleaasen

Skeid-smell i sesongoppkjøringen

Det var et tamt Skeid-lag som møtte et treffsikkert Ull/Kisa i LSK-Hallen fredag.
Fredag, 10 februar, 2023 - 15:10

Det var duket for formiddagskamp i Lillestrøm når Skeid - Ull/Kisa møttes til treningskamp. Om lag 70 tilskuere hadde tatt turen inn i hallen. Begge lag har kommet i gang med oppkjøringen til den kommende sesongen, men i dag viste resultattavla stor forskjell mellom lagene. Til tross for at Skeid skal spille Obos-liga og Ull/Kisa er i Post Nord-ligaen (et nivå lavere) var det sistnevnte som var det beste laget.

Ikke mange sjanser

Allerede etter 8 minutter satt den for de grønngule. Kaptein Blårud fikk stå upresset på 20 meter og smalt ballen i hjørnet. Skeid hadde ballen mest de første 45 minuttene, men hadde ikke mange store sjanser. Ull/Kisa på sin side var habile i utspillsfasen og kom seg raskt forbi første leddet til Oslo-laget.

2. omgang bar preg av mange bytter og Ull/Kisa festet et grep om kampen. Etter 68 minutter får de flere trekk inn i Skeids 16-meter før Gulliksen er sistemann og får pirket ballen i mål fra 5-meteren. Like før slutt ble det 3-0 etter et fint angrep langs venstresiden som endte med å spille spiss Langås helt fri på 11 meter. Der hadde han få problemer med å sette inn kampens siste mål.

Bendik Rise fyrer av et frispark for Skeid. Ballen går via muren og til hjørnespark. Foto: Fredrik Lilleaasen

Taper fortjent

Skeid trener Gard Holme tar ikke tapet veldig tungt.

– Vi taper fortjent. Det er jevnspilt i 60 minutter også faller vi litt ned etter det. Det kunne helt klart vært bedre, sier Holme.

Han sier de jobber uke for uke og legger taktikken etter hvilke motstandere de møter. Forventningene til sesongen er likevel klare.

– Vi skal komme oss på trygg grunn. Vi vil høyere enn i forrige sesong, fortsetter han.

– Hører hjemme i Obos

Sebastian Fjose Berg avsluttet kampen for Ull/Kisa og er fornøyd med at de klarte å oppnå det som var målet med kampen.

Sebastian Fjose Berg (20) er fornøyd med spillet og resultatet etter dagens kamp. Foto: Fredrik Lilleaasen

– Vi ønsker å stå høyt og det synes jeg vi fikk til. Så vil vi holde ballen i laget.

Det også klart hva målsettingen ved sesongen er for Ullensaker-laget.

– Vi må komme oss opp igjen. Ull/kisa hører hjemme i Obos-ligaen, avslutter han.

Treningsleir

Fra før av har Skeid spilt fire kamper som har gitt 2 seiere, ett uavgjort og ett tap. Dette var Ull/Kisas tredje kamp etter å ha slått Strømsgodset 2 7-0 og spilt uavgjort mot Kjelsås.

Om to ukers tid reiser begge disse lagene til Tyrkia for å spisse formen inn mot sesongstart som er i midten av april.