FOTO: Skjermdump OsloMet

Om tissing, menn og følelser

I sin nyeste bok diskuterer forfatter Geir Gulliksen det han mener er en mannsrolle i endring. Journalen tok en prat med ham om følelser, forventninger og fremtidstro.
Fredag, 5 november, 2021 - 19:16

OSLO: Denne uken holdt Universitetsbiblioteket på OsloMet bokbad med forfatter Geir Gulliksen. Der presenterte han sin nye bok, Hvis jeg var mann. Essaysamlingen drøfter hvem mannen er i dag, hva han har vært og hvor han er på vei. 

Hvilke muligheter har kvinnefrigjøringen gitt menn? Hvorfor er det flaut at kona skifter dekk på bilen? Og er det virkelig nødvendig å stå og tisse? Gulliksen tar avstand fra den polariserte offentlige debatten om kjønn. Allikevel hadde forfatteren klare meninger om hva som bør gjøres, da Journalen tok en prat med ham. 

Hør intervjuet her: