Uavgjort på Anfield

Tirsdag, 18 oktober, 2016 - 08:22

I går kveld var det klart for storkampen mellom Liverpool og Manchester United på Anfield. Det intense oppgjøret mellom Englands to mestvinnende klubber endte 0-0. Hjemmelaget skapte de største sjansene, men kampplanen til United fungerte strålende. De noterte seg nemlig bare en ballbestittelsesprosent på 35.

- Det var slik vi planla kampen. Vi ønsket ikke ha ballen hele tiden. Vi visste de ville presse oss gjennom hele kampen, sa Manchester Uniteds manager Mourinho. 

Til tross for at United tok poenget de kom for, var ikke Liverpool like fornøyde. 

- Vi var ikke på det nivået vi kunne forvente og mistet ballen for mye. Vi fikk ikke presset de nok. United kom hit med en kampplan, men vi burde gjort det bedre. United har en keeper i toppklasse og uheldigvis for oss så storspilte han igjen for dem, sa Liverpools James Milner etter kampslutt.