Det er klart for Fotballidiot-quiz hos Brød&Sirkus. Foto: Ida Sofie Aagaard Bredholt

Nytt samlingspunkt for fotballnerder

Det var god stemning på Brød & Sirkus da Oslos største fotballidioter kunne samles til quiz onsdag kveld.
Mandag, 31 oktober, 2022 - 12:09

Det er klart for “Oslos beste fotballquiz” på Brød&Sirkus i byens sentrum. Venner, kollegaer, fotballnerder og fotballfans sitter i lag på fire og fire, klare for kveldens utfordringer. Skuespilleren Petter Vermeli er kveldes vert og holder quizen.


Brød&Sirkus har stemningsfulle lokaler i sentrum. Foto: Ida Sofie Aagaard Bredholt. 

En skikkelig fotballkveld

– Nå på lørdag gjestet Juventus AC Milan, hva ble stillinga? spør quizmaster Vermeli.

Det tenkes hardt rundt bordene, mens det deles popcorn, Grandiosa og øl. Det er også mulig å bestille Fotballidiots egen Michelin-meny som består av fire pils og en “Grandis”.

De tidligere kollegaene André Uthus, Jimmy Jørgensen og Kristian Rogestad var blant de som brukte onsdagskvelden sin på underholdningsbaren. Ingen av dem hadde vært der før, men koste seg med morsom quiz, til tross for at det var litt vanskelig. Selv etter to ganger 45 minutter med fotballquiz, har ikke guttene fått nok fotball.

– Vi skal videre og se liverpool-kampen, forteller Uthus.


(F.v.)André Uthus, Kristian Rogestad og Jimmy Jørgensen har dedikert hele kvelden til fotball. Først quiz, så kamp. Foto: Ida Sofie Aagaard Bredholt 


(F.v.) Clirysa Zafeiri, Alexia Lena, Maria Chatzouli og Kristian Rako står for kveldens servering. Foto: Ida Sofie Aagaard Bredholt 

Byr på masse underholdning

Siden oktober 2020 er det underholdnings-produsentene i Showbøck som har stått for underholdningen på Brød&Sirkus i Tordenskioldsgate 3. Brød&Sirkus skriver på sine nettsider at de hver kveld klokka 19 tilbyr et morsomt arrangement å være med på. Onsdager er det quiz-kveld, med quiz som for eksempel Fotballidiot.

Emneord: 
Tags: