Norge møt Spania i en landslag vennlig e-sport kamp mens den spanske senior landslaget gjorde seg klar for kampen mot Norge på søndag. Foto: Amir Ali Zare

Stort tap for Norge

Etter en intens kveld og etter fem intense kamper, tapte Norge totalt sett 3-2 i en "best av fem" turnering mot Spania.
Søndag, 13 oktober, 2019 - 12:15

Lørdag kveld gikk Norge mot Spania i en best av 5 Esport landslag kamp. Kvelden startet med en to mot to kamp hvor Spania tok ledelsen med et 2-0 vinn over Norge. Men Norge gjorde et stort comeback og vant de to neste kampene.


Det Spanske landslaget feirer sitt 92 minutt mål mot Norge. Foto: Amir Ali Zare

Norge trengte bare en seier til for å vinne hele serien, og det så slik ut før Spania overrasket Norge og scorte på 92 minutt i ekstra tid, det førte til ekstra omganger hvor Spania klarte å score to til og vinne i en 5-3 seier.

Totalt sett var det 2 seier for hvert lag og da måtte en femte kamp bli spillt for å avgjøre vinneren av hele serien.


Magnus Myhrhaug Kristiansen forlater sete sitt etter siste minutt tap. Foto: Amir Ali Zare

Femte kampen var en dobbeltkamp igjen hvor kapteinen av det Norske landslaget gikk i lag med det nyeste medlemmet av Norske e-fotball landslaget Andreas Bakken, men ting gikk ikke som Norge forventet og Spania slo Norge med en 4-1 seier i den siste og avgjørende kampen, som betyr at Spania vinner totalt sett 3 av 5 matcher og drar hjem med en seier.