Sverre Ørslien, elev på restaurant og matfag ved Etterstad videregående i Oslo, drømmer om å bli konkurransekokk i fremtiden. Foto: Amalie Skuseth Flo

Sverre satser på kokkekarriere til tross for krise i restaurantbransjen

Med dagens uforutsigbare koronasituasjon er det vanskelig å holde motet oppe for mange. Dette gjelder ikke for 20-åringen Sverre, som har store ambisjoner for fremtiden.
Onsdag, 26 januar, 2022 - 13:39

De to siste årene har vært tunge for restauranter, servitører, kokker og eiere.

 Dører har blitt stengt og ansatte permitterte. 

Hvordan vil det gå med dagens kokkeelever i fremtiden?  Ikke så verst, skal man tro elever og ansatte ved Etterstad videregående skole i Oslo.

Hør hva elev Sverre Ørslien og avdelingsleder ved restaurant- og matfag Tord Huse har å si om situasjonen for restaurantbransjen, hjemmeskole og tanker rundt fremtiden i reportasjen under. 

Amalie Skuseth Flo og Andrine Resvoll er reportere i saken.