Ashley Young scoret to flotte mål for Manchester United tirsdag kveld. Her er han avbildet i Europa League-kampen mot Rostov i fjor. FOTO: Svetlana Beketova https://www.soccer.ru/galery/966142/photo/619934 (Creative commons)

Young-magi sikret United seier

Ashley Young scoret to, men Manchester United holdt på å rote bort seieren.
Tirsdag, 28 november, 2017 - 23:59

Watford – Manchester United 2-4

Manchester United ledet hele 3-0 til pause, men med to kjappe mål mot slutten av kampen skapte Watford spenning. Da dukket Jesse Lingard opp. Spissen dro seg i forbi flere av hjemmelagets forsvarere før han la ballen kontrollert ned til høyre for Watford-keeper Gomes og avgjorde kampen for de rødkledde.

- Begge lagene startet bra, men vi fikk målene. Det var en fantastisk første omgang. I andre omgang ble det litt nervøst, men Jesse (Lingard) fikset seieren. Det er et tøft sted å spille og vi er veldig fornøyde med å kunne dra hjem med tre poeng, sa en fornøyd Ashley Young til BT Sport etter kampen.

Oppgitt Mourinho

Manchester United manager, Jose Mourinho, var irritert over sjansene laget hans bommet på utover i kampen.

- Det burde blitt 5- eller 6-0 i andre omgang. Det skulle vært lettere å score i andre omgang, men vi bommet på sjansene våre. Så får de en straffe og da blir det en annen kamp igjen.

Skuffet Doucoure

Det var en heller skuffet Watford-målscorer, Abdoulaye Doucoure, som snakket med TV2 etter kampen. Han kunne allikevel ta med seg noe positivt fra tapet.

- I dag er vi skuffet over resultatet. Jeg syntes andre omgangen var god og vi må lære av de positive tingene i dag.

Manchester United blir værende som nummer to på tabellen, men er nå bare 5 poeng bak byrival City. De spiller riktignok i morgen og kan øke forspranget til åtte poeng igjen. Watford blir værende på 8. plass ut runden.

 

Øvrige resultater i Premier League tirsdag:

Brighton – Crystal Palace 0-0

Leicester – Tottenham 2-1

West Bromwich – Newcastle 2-2

Emneord: 
Tags: