Opp- og nedturer på Oslo Horse Show 2017

Kingsland Oslo Horse Show er over for i år. Torsdagens konkurranse ble en opptur for prinsesse Martha Louise, men ikke alle hadde den samme lykken.
Onsdag, 18 oktober, 2017 - 14:42

Torsdag 12. September startet Kingsland Oslo Horse Show (KOHS) for alvor. En av de åtte klassene var CSIAm-B 1,20 Sprang, hvor prinsesse Martha Louise deltok for første gang på 15 år i en internasjonal klasse. Førsteplassen gikk til Anette Ringnes, men prinsessen kom godt ut med en tredjeplass. Under pressekonferansen, senere den dagen, uttrykte prinsessen stor glede over plasseringen. Gleden ble dessverre kortvarig for prinsessen ettersom hun dagen etter, på fredag den 13., falt av hesten og brakk foten. Hun var derfor ute av stand til å fortsette i konkurransen. 

Les også: Martha Louise tok 3. plass

Fornøyd med innsatsen

Ikke alle endte opp med like gode resultater, blant dem var Cathrin Muri som deltok i internasjonal klasse sprang 1,30 og 1,40. Muri endte opp på en 22.plass i klassen 1,30 med 4 straffer, og 54.plass i klasse 1,40 med 9 straffer for tidsfeil og to felte bommer. Til tross for plasseringen er hun likevel fornøyd med innsatsen.

– Jeg synes egentlig det har gått veldig bra. Hesten min har hoppet fint, så jeg er veldig fornøyd, forteller hun.

Til tross for dagens plassering, har hun fortsatt håp om å nå enda lenger, og det er gleden av å holde på med hest som kommer til å få hun dit.

– Jeg har veldig lyst til å komme meg til nordisk mesterskap neste år og kanskje EM.  

– Det er så utrolig gøy å drive med hest, ihvertfall når det går bra. Det er det som driver meg, fordi det kan jo gå dårlig også, men når du da bare bygger deg opp igjen og det begynner å gå bra, da er det veldig gøy.

Les også: Tysk seier under World Cup i Oslo