Uavgjort i sesongavslutningen

Brann tok ledelsen to ganger, men Tromsø nektet å tape.
Tirsdag, 28 november, 2017 - 10:20

BRANN - TROMSØ 2-2

De rødkledde fra Bergen tok imot Tromsø til årets siste kamp på Brann Stadion. Hjemmelaget hadde kun æren igjen å spille for, da de uavhengig av resultat ville ende på femteplass på tabellen. Tromsø kunne med seier ta store steg oppover på tabellen.

Pangstart for Brann

Det var bergenserne som kom best i gang i oppgjøret. Allerede før to minutter var spilt sendte Ludcinio Marengo hjemmelaget i føringen. De var nære ved å øke ledelsen flere ganger, men ineffektivitet hindret scoring.

Tromsø var på sin side mer effektive, og utlignet til 1-1 like før pause. I 2. omgang tok Brann igjen ledelsen, men laget fra nord slo tilbake og kampen ebbet ut i 2-2.

Tromsø-spiller Magnus Andersen, som var nest sist på ballen på den avgjørende scoringen, syntes uavgjort var et rettferdig resultat.

– Det er et ganske fair resultat. De hadde noen gode sjanser, og det hadde vi også. Dette er en kamp som kunne bikket alle veier, så alt i alt er 2-2 et greit resultat, sier han.

Simen Wangberg, Thomas Lehne Olsen og Magnus Andersen jubler for kampens siste scoring, Foto: Astrid Pedersen