Selv om det var ledige plasser på tribunen, var det likevel god stemning på stadion.

Stor tilskuerøkning etter priskutt

NFF høstet stor kritikk etter høye billettpriser på Norges landskamper tidligere i høst. Nå har de tatt grep, noe som vises tydelig på tilskuerøkningen de to siste landskampene.
Onsdag, 17 oktober, 2018 - 15:51

Norge-Bulgaria 1-0

 

500 kroner var billettprisen for en voksen på langsiden mot Kypros. Etter mye kritikk tok Norges fotball forbund (NFF) grep, og satt ned billettprisene drastisk i de to seneste landskampene mot Slovenia og Bulgaria. Det har ført til at det norske publikum har strømmet til Ullevål Stadion, for å støtte Norge i viktige Nations league kamper.

Det norske publikummet sin støtte ser ut til å hatt positiv innvirkning på landslaget. For etter billettprissenkingen har de to siste hjemmekampene ført til to viktige 1-0 seiere, noe som gjør at Norge topper sin Nation League gruppe.

Tilskuertall i Norges tre siste hjemmekamper:

Norge-Kypros: 5172 tilskuere

Etter billettprisene ble satt ned: 

Norge-Slovenia: 14712 tilskuere

Norge-Bulgaria: 9523 tilskuere

Fornøyd Rosted

Norges midtstopperkjempe, Sigurd Rosted, er fornøyd med at mange møter opp på Ulllevål og støtter laget i viktige kamper.

– Det er selvfølgelig veldig positivit at det kommer flere, det hjelper oss veldig mye og det skaper veldig god stemning, sier Rosted.