Det blir mest sannsynlig stinn brakke når Serbia gjester Ullevaal Stadion den 26. mars. Foto: Fredrik Fjellvang

Nærmer seg utsolgt

Norges første hinder mot EM-spill til sommeren er kampen mot Serbia på Ullevaal Stadion den 26. mars.
Tirsdag, 14 januar, 2020 - 12:48

Den 26.mars spiller Norges herrelandslag i fotball kamp mot Serbia på Ullevaal Stadion. Vinner de den, er de kun én kamp unna deltakelse i EM til sommeren. Det vil i så fall være de Norske fotballherrenes første mesterskap på 20 år. 

Selv om kampen går av stabelen i slutten av mars, er de siste billettene nå i ferd med å selges ut. Det viser et kjapt søk Journalen gjorde på NFFs nettsider tirsdag formiddag. Fotballandslaget opplyste mandag ettermiddag på Facebook at det var rundt 200 billetter igjen. Billettene ble lagt ut for salg i begynnelsen av desember. 

Skulle Norge gå seirende ut av kampen mot Serbia venter en ny motstander på Ullevaal kun fem dager senere. Der blir det enten Skottland eller Israel som er det norske landslagets siste hinder på veien mot EM. 

Norge endte på tredje plass i den ordinære EM-kvalifiseringen, bak Spania og Sverige. Dermed kom de ikke til EM på første forsøk. Heldigvis vant Norge sin gruppe i Nations League høsten 2018. Det ga landslaget en ekstra sjanse til å kvalifisere seg gjennom playoff-spill. 12 lag kjemper altså nå om de siste fire billettene til sommerens mesterskap.