Henrik Kjelsrud Johansen scoret mot Haugesund sitt første mål i Eliteserien denne sesongen. Foto: Ole-Kristian Førde

Endelig nettkjenning for Kjelsrud Johansen

Vålerenga valset over FK Haugesund og tok dermed tre sårt tiltrengte poeng.
Fredag, 13 oktober, 2017 - 19:36

Vålerenga har ikke fått det til å stemme så langt denne sesongen, men under hjemmekampen på Intility Arena, torsdag, fikk hjemmepublikum virkelig valuta for inngangspengene. Et sprudlende Vålerenga-lag kjørte til tider over gjestene fra Haugesund. Når dommer Rohit Saggi blåste av kampen stod det hele 3-0 på resultattavla, i favør vertene. 

Denne seieren tok Vålerenga opp på en 10.plass på tabellen, og en luke på fem poeng ned til Aalesund på kvalisfiseringsplass. Aalesund er for øvrig Vålerengas neste motstander i serien. FK Haugesund forblir på sin 5.plass i eliteserien, og er med det fremdeles med i kampen om medalje.

Les mer: Intility viktig for videre satsing

                Vålerenga-profiler med usikker fremtid i møte