#Walkforfreedom

Lørdag holdt organisasjonen A21 Walk For Freedom. Mange møtte opp for å gå i tog og for å vise sin støtte i arbeidet for å bekjempe slaveri.
Mandag, 16 oktober, 2017 - 15:57

Lørdag gjennomførte den internasjonale organisasjonen A21 Walk For Freedom. Dette er en årlig informasjonskampanje hvor de ønsker å bevisstgjøre verden om at slaveriet fortsatt eksisterer, og om at de har et ønske om å sette hver og en fri. Arrangementet i seg selv er ikke en protest, men en stille markering hvor de som deltar går på rekke og rad for å fremme budskapet. Walk For Freedom gjennomføres hvert år i oktober i forbindelse med anti-slaveridagen. 


Toget under Walk For Freedom på lørdag. Astri Lægran Bratsve

A21 i Norge

I Norge ligger organisasjonens hovedfokus på forebyggende arbeid og fundraising. De ønsker å øke bevisstheten rundt slaveri, og dermed være med på å redusere etterspørsel etter menneskehandel, samt skaffe økonomiske midler for å eliminere problemene i deres opprinnelsesland. Slaveri er den mest voksende kriminelle virksomheten verden over. Det er en skjult realitet som mange kanskje ikke er klar over.

A21 er en frihetsorganisasjon i det 21. århundret, som er fast bestemt på å forandre denne realiteten. Deres operative strategi er å nå ut til slavene, redde dem ut av slaveriet og dermed hjelpe med rehabilitering. 

Norge er både et destinasjonsland og et transittland for menneskehandel, hvor de fleste ofrene kommer fra Nigeria og Øst-Europa. 

http://www.a21.org/content/norway/gnr108?permcode­gnr108&site­true

 

Emneord: