Nashwa Shosho (34) og Karam Abdelhadi (40) gleder seg til fortsettelsen. Foto: Hanne J. Skistad

Å være verdensmester på Holmlia

I september ble Karam Abdelhadi (40) kåret til verdens beste frisør. I dag har han flere kunder utenfor Holmlia enn noensinne. 
Mandag, 6 november, 2023 - 18:20

Den lille frisørsalongen på Holmlia har stort hjerterom, høye ambisjoner og frisører i verdensklasse. Nå begynner det talentfulle teamet på Idol frisør å få et navn utenfor Holmlia sine grenser. 

– VM-tittelen har absolutt skapt bredere interesse og flere kunder fra andre bydeler, bekrefter Abdelhadi. 

Han vant verdensmesterskapet både individuelt og i team. 

– Det kommer kunder fra alle mulige steder, flere av dem med lang reisevei. Det er helt sjokkerende, og ikke minst helt fantastisk! 

Den økte interessen inspirerer Abdelhadi til å bli enda bedre. 

– Vi ønsker å bevare den lille, koselige bedriften vår, samtidig som vi vil yte service på et høyt og profesjonelt nivå. Jeg er svært opptatt av å møte kundens forventinger, forteller han videre. 

Nytt stjerneskudd på laget

En knapp måned etter verdensmesterskapet i Paris fikk Abdelhadi et nytt tilskudd i teamet sitt. Nashwa Shosho (34) var nemlig med på det norske landslaget som stakk av med verdensmestertittelen. 


Karam og Naswha smiler bredt under verdensmesterskapet i Paris i september. Foto: privat 

– Naswha brenner virkelig for faget. Hun er engasjert og lidenskapelig i det hun gjør, og vi deler mange av de samme ambisjonene. Vi måtte bare jobbe sammen, forteller Abdelhadi.

– Jeg var nesten litt redd for å trene henne før verdensmesterskapet, plutselig blir hun jo bedre enn meg, forteller han mens Naswha ler ved siden av. 

Shosho har blant annet vunnet Bergensmesterskapet, og jobbet i Dubai, Saudi Arabia og Syria før hun brått flyttet fra Bergen for å starte på Idol frisør på Holmlia. Her stortrives hun, og føler seg hjemme allerede. 

–Karam er en veldig god sjef, og ikke minst en god venn. Vi kommuniserer godt og har det gøy med det vi driver med. Han er også utrolig flink til å pushe meg, og unner meg seier og suksess, sier Shosho. 

Abdelhadi forteller at han ønsker et selvdrivende arbeidsmiljø, hvor alle har muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Målet om å hjelpe sine kollegaer opp og frem har blitt enda sterkere etter seieren i Paris, da han ønsker å gi seg på topp og gi rom for nye talenter, forteller han. 

– Mitt andre hjem

Til tross for sin store suksess, ønsker Abdelhadi å bli på Holmlia. 

– Jeg blir her, dette er mitt andre hjem. Jeg vil heller at flere skal komme til oss på Holmlia, enn at vi skal flytte, sier han. 

Han forteller at han er stolt og selvsikker når det kommer til sin plassering på Holmlia, og at han ønsker å omstille de negative assoasiasjonene enkelte kan ha til området. 

– Det er nok mange kunder som tenker at Holmlia ikke er stedet for skjønnhet og velvære. Dette vil jeg å gjøre noe med. 

Abdelhadi er derfor svært opptatt av å fokusere på teamet sitt, og hvordan de kan bli sterkere. 

– Vi skal delta i en rekke konkurranser fremover, for å tilegne oss enda mer erfaring og kompetanse. Vi kommer også til å satse mer på sosiale medier, hvor flere av mine kreative kollegaer allerede gjør en god jobb, forteller han. 

Ellers skal han fortsette å dyrke bedriftens sjel og særpreg, og bygge videre på dette. 

 

 

 

Emneord: