Onsdag ettermiddag var det nybegynnerkurs der Ewa Trela (44) var instruktør. Foto: Amanda Helseth

Reddet dansestudioet

Ewa Trela har åpnet nytt dansestudio etter at det forrige måtte stenges på kort varsel.
Torsdag, 11 januar, 2024 - 12:14

Mandag 8. januar åpnet EwaTrela (44) sitt nye dansestudio i Gamle Oslo. Hun har tidligere drevet et mindre studio i Karl Johan, men leiekontrakten utløp, og bygget skulle rehabiliteres. 

– Da fikk jeg litt panikk, men heldigvis har jeg en kjempeflink mann som har hjulpet meg å finne dette stedet. 

Det tidligere dansestudioet holdt til i samme bygg som den tradisjonsrike puben Scotsman, som også skal starte på nytt et annet sted ifølge E24. 


Alle på nybegynnerkurset får god oppfølging av Ewa Trela. Foto: Amanda Helseth 

Trela forteller at hun har hatt kort tid på seg, og enda ikke fått på plass alt i det nye dansestudioet. Til tross for dette er det mange som møter opp på de første kursene denne uken. 

Nybegynnerkurs i selskapsdans 

Det var tolv personer til stede under nybegynnerkurset i selskapsdans onsdag ettermiddag. To av kursdeltakerne var Julie Bekkelund (29) og Morten Jacobsen (30). Begge kan fortelle at det var en morsom opplevelse.


Julie Bekkelund og Morten Jacobsen var på dansekurs for første gang. Foto: Amanda Helseth 

– Jeg fikk åtte uker dansekurs i julegave av Morten, så vi kommer til å være her flere ganger fremover, forteller Bekkelund. 

Hell i uhell

Til tross for at Ewa Trela måtte starte opp et nytt dansesenter på kort tid, har det ifølge henne vært en positiv oppgradering. Hun kan fortelle at dansestudioet er større enn det forrige. Dette gir dem muligheten til å utvide sitt tilbud med swingkurs, i tillegg til de øvrige dansestilene. 

– Jeg har planer om å videreutvikle dansestudioet enda mer, og blant annet inkludere tilbud om barnedans, forteller Trela. 

Flere ansatte

Ewa Trela dans har totalt ti ansatte, hvorav én av dem er Marvin Jolly (33), ansatt i resepsjonen. Han har selv danset i tolv år. Jolly kan fortelle at han er fornøyd med det nye dansestudioet. 


Marvin Jolly tar imot alle som kommer på dansekursene. Foto: Amanda Helseth 

– Det er veldig stort, og det gjør at vi kan ha flere dansekurs. Beliggenheten er også svært gunstig, sentralt plassert og lett tilgjengelig, mener Jolly. 

 

Emneord: 
Tags: