Blod, svette og Unga Bunga

Sist fredag slapp unggutta i Death By Unga Bunga sitt debutalbum. Revolver var fulladet med fans som hedret Norges nye rockehelter.
Mandag, 22 november, 2010 - 15:16


Gutta i Death By Unga Bunga var godt fornøyde med oppmøte og reaksjonen de fikk fra publikum da de serverte låtene fra albumet ”Juvenile Jungle”. Albumet gis ut av Spoon Train Audio. Skiva har allerede sikra seg terningkast fem, av I Tromsø, men kommer ikke ut i butikken før 29. november.

- Det føles godt å gi ut skiva og det var veldig gøy å fremføre den.  Når det gjelder det endelige resultatet, er vi fornøyde. Det er en skitten og god skive, forteller vokalist og gitarist Sebastian Ulseth Olsen.

 Death By Unga Bunga i aksjon. Foto: Dino Trto

Etterlengtet

Moss er kjent for mer enn mosselukt og ferja til Horten. Byen er Norges garagerock-hovedstad, og Death By Unga Bunga er det nyeste tilskuddet. Gutta i bandet har så vidt fyllt 20 år. Til tross for dette har de det siste året turnert Norge på kryss og tvers, mens skiva har vært gjennom postproduksjon.

-  Egentlig spilte vi inn en Ep på fem dager. Så fant vi ut at vi ville gjøre et fullt album. Det er etterarbeidet som har tatt lang tid, forteller Sebastian.

Glatt ute, glattere inne

Bandet blir sammenlignet med store 60-tallsnavn som The Sonics og 13th floor Elevators. I likhet med disse, serverte Death By Unga Bunga skitten garagerock. De fikk ølglassene til å skvulpe. Mot slutten av affæren var det vanskelig å se hvem som sklei i sølet, bandet eller publikum. Det var ingen tvil om at det var en god del venner og familie av bandet som var kommet for å delta på festen. Publikum fikk også muligheten til å få med seg et eksemplar av skiva før den havner i butikkhyllene.

Tags: