Drake og The Weeknd til Oslo i mars

Det ble en bra start på tirsdagen for norske Drake-fans. Da ble det kjent at rapperen skal opptre på Oslo Spektrum..
Tirsdag, 29 oktober, 2013 - 15:56


Den kanadiske rapperen Drake, kan skilte med Grammy Awards, topplasseringer på Bilboard og over fem millioner solgte album. Artistens nyeste album, Nothing Was The Same, kom ut i slutten av september og har blitt en komersiell suksess.

Store forventninger

Live Nations bookingansvarlige Martin Nielsen, forklarer at det var endel diskusjoner frem og tilbake, men at de er kjempefornøyde med å få konserten på plass i Oslo Spektrum. Han forteller at de har store forventninger til konserten.

– Vi er ekstremt glade over Drake, men ble ekstra overbevist om en super kveld da til og med The Weeknd bekreftet, sier han.

Nielsen forteller at Drake er en artist som på kort tid lyktes med å etablere seg som en verdensstjerne. Han viser til artistens siste plate og mener Drake har føttene på jorda og brenner for å levere bra musikk.

– Vi kan love publikum et storslagent show, avslutter han med.

Fløtepus

Det er ikke mer enn et år siden Drake var på norgesbesøk sist, og VGs musikkjournalist, Sandeep Singh, mener at opptredenen var storslagen.

– Han er superengasjert og gir mye av seg selv. Men han kan være litt fløtepus.

Singh er imidlertid ikke overrasket over at Drake kommer tilbake.

– Jeg tror ikke han har noe problem med å selge ut billettene.

Singh trekker frem at han mener artisten bruker i overkant mye tid på å snakke, spesielt rettet til den kvinnelige delen av publikum.

– Dersom jeg hadde vært en 14 år gammel jente hadde jeg nok gitt konserten en sekser, sier Singh.

The Weeknd er et mer ukjent navn for de fleste. For musikkjournalist Singh er det artistens dystre sci-fi-lyden som appellerer mest.

– Det er mer hodetelefon-musikk, og jeg er veldig spent på å se ham live.

 

Tags: