Overlevde premiere tross teknikktrøbbel

På tross av lystrøbbel, fikk HiO-revyen stående applaus etter endt premiere.
Tirsdag, 16 mars, 2010 - 13:08


Med hvite gratulasjonsroser i hånden står revyinstruktør Stine Gjennestad og ser litt forfjamset ut. Den spesielle premierefølelsen har endelig satt seg i kroppen. Årets HiO-revy, «Aldri mer 15», har akkurat hatt premiere.

– Det blir nok en tur ned på samfunnet for å ta en øl, smiler hun.

Les vår anmeldelse her.

Lystrøbbel

Problematisk nok så det lyst ut i starten. Publikum satt fullt opplyst, uten å helt skjønne hva som foregikk.

– Vi har litt problemer med å få slått av taklyset, forklarte revysjef Caroline Brustad, til de fremmøtte i salen. Og etter litt anstrengt latter og mye prøving og feiling, senket mørket seg i Pilestredet 52, til stor applaus fra publikum.

Hør instruktør Stine Gjennestad etter forestilling.

Spesiell revy

Årets revy var ikke bare den femtende i rekken, det var også den siste revyen for Jarle André Schau. Etter åtte år på HiOs revyscene, er det på tide å vaske av sminken og pakke ned kostymene.

 – Norsk underholdning for meg er HiO-revy, HiO-revy, HiO-revy, forteller han i programmet. Og det er ikke tvil om at ringreven har satt preg på «Aldri mer 15», for han har selv stått for manus på nesten halvparten av alle sketsjene. Og skal vi tro publikum, var det absolutt godkjent. Schau og resten av skuespilleren ble takket med en stående applaus.

 

Revyen spilles i Pilestredet 52 til og med 19. mars.