Hirschfeld holdt nullen i debuten

Lars Hirschfeld debuterte tirsdag kveld for Vålerenga med å holde buret rent i 90 minutter når hans nye arbeidsgiver møtte Follo på Ski kunstgress. Kampen var Vålerengas andre treningskamp for sesongen, og endte til slutt 0-0.
Onsdag, 20 januar, 2010 - 11:57

Dagen før hadde Vålerenga, med en annen tropp enn den som møtte Follo, spilt 1-1 hjemme på Vallhall Arena mot Skeid, og Martin Andresen har nå to uavgjorte resultater i bagasjen før laget reiser til La Manga på lørdag.

– Ballbehandlingen og kvaliteten i det vi gjør offensivt i første omgang er veldig bra, men vi er dårlige på posisjoneringen. I annen omgang er det omvendt, og derfor kommer vi ikke til så mange sjanser, forklarer Martin Andresen til VIFTV.

Se mer VIFTV her

Rolig debut

Lars Hirschfeld debuterte på Ski kunstgress tirsdag, og hadde en rolig første dag på jobben. Likevel mener Andresen at nyervervingen gjorde sakene sine bra.

– Han hadde jo ikke noe særlig å gjøre. Men man ser at han har roen og står riktig posisjonert, sa Andresen etter kampen.

Presentert for fansen

Hirschfeld kommer til klubben etter to år borte fra tippeligafotball. Etter én sesong i Tromsø, og to i Rosenborg, dro han til Bulgaria og deretter Tyskland for spill i henholdsvis CFR Cluj og Energie Cottbus. Begge klubbene spiller på elitenivå i sine respektive land, men Hirschfeld har slitt med spilletiden. Keeperen har bare fått 6 A-lagskamper for begge klubbene til sammen i løpet av to år, men kan vente seg mer spillertid i Vålerenga, da han er hentet som Troy Perkins erstatter.