Solskjær har Premier Leauge-klausul

Ole Gunnar Solskjær kan si opp jobben sin i Molde om to år, hvis en klubb i Premier League vil ha han.
Torsdag, 27 januar, 2011 - 12:03


Ole Gunnar Solskjær returnerte i januar hjem til Norge og Molde Fotballklubb etter en lang proff- og trenerkarriere i Manchester United. Men i kontrakten med Molde finnes det en klausul som gjør at Solskjær kan sikre seg en snarlig retur til fotballøya.

Han kan etter 2013-sesongen si opp jobben som manager i Molde, hvis han mottar et tilbud fra en stor klubb i England.

- Jeg har ikke anledning til å bytte klubb innad i Norge, for å si det slik. Det må i tilfelle være en Premier League-klubb, sier Solskjær til Romsdals budstikke.

Lojal mot Molde

Solskjær sier at klausulen bare er en forsikring, og at han er 100 prosent dedikert til Molde-jobben. Han mener dog at han må få lov til å drømme.

- Jeg har alltid hatt store visjoner. Målet mitt er å vinne gull med Molde. Og jeg har en drøm om å trene Manchester United en gang i framtida, sier Solskjær, og legger til at han ikke vet hva fremtiden bringer.

- Jeg har flyttet hjem med familien og har overhodet ingen planer om å forlate Molde før kontrakten min går ut. Dersom jeg trives og klubben lykkes, vil jeg gjerne være her mye lenger, sier Solskjær.

Molde vil ikke kommentere

Leder i Moldes sportslige utvalg og administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen, ville ikke kommentere saken overfor Journalen.

- Vi diskuterer av prinsipp ikke personalkontrakter og konfidensielle opplysninger om og rundt våre ansatte, sier Jacobsen.

 

Tags: