Enorm interesse for ishockey

Billettene til den tredje NM-finalen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger Oilers er så godt som revet bort.
Fredag, 5 april, 2013 - 15:28


Vålerenga hockey la fredag ettermiddag ut beskjeden om at alle sitteplassene til lørdagens NM-finale mot Stavanger Oilers er utsolgt, på sin hjemmeside. Interessen for årets NM-finaler har vært stor, og det er kun ståplasser igjen til lørdagens oppgjør mellom de to lagene. Jordal Amfi har en kapasitet på 3078 godkjente sitteplasser og 1372 godkjente ståplasser.

Interessen for ishockey denne sesongen har eksplodert. Dagsavisen meldte torsdag 4. april at det denne sesongen har vært smekkfullt i hockeyhallene rundt om i landet, og etter første finalekamp i NM-sluttspillet hadde det vært over 400.000 tilskuere innom de ulike kampene i eliteserien og NM-sluttspillet totalt. Dette er mer enn hele fjorårssesongen, og en stor økning fra de tidligere sesongene. Fra et gjennomsnitt på rundt 1500 tilskuere i fjorsårssesongen, har snittet nå økt til over 1800 denne sesongen.

Begge lagene har hatt en god trend på hjemmebane denne sesongen, og Vålerenga Hockey melder på sin hjemmeside at dette har vært en viktig faktor for den store interessen.

I den første finalen knuste Vålerenga gjestene fra Stavanger hele 5-1 hjemme på Jordal Amfi, men Stavanger slo tilbake og tok en sterk 4-1 seier hjemme i Stavanger torsdag.

 

Tags: